Nabeschouwing Cambridge United - Port Vale (0-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Cambridge United het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Port Vale (0-1)

Het League One duel tussen Cambridge United en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Thomas Kirk geëindigd in een 0-1 overwinning voor Port Vale. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van P. Digby zette Port Vale op een 0-1 voorsprong in de 79e minuut van de wedstrijd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Port Vale uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Cambridge United - Port Vale 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Port Vale Wissel A. Stone voor J. Stevens Port Vale
27' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor D. Worrall Port Vale
46' Wissel Cambridge United Wissel F. Okenabirhie voor G. Taylor Cambridge United
62' Wissel Cambridge United Wissel J. Ironside voor H. Knibbs Cambridge United
63' Wissel Cambridge United Wissel S. Tracey voor J. Lankester Cambridge United
63' Wissel Cambridge United Wissel L. Simper voor L. ONeil Cambridge United
72' Wissel Port Vale Wissel D. Butterworth voor T. Pett Port Vale
72' Wissel Port Vale Wissel S. Robinson voor D. Worrall Port Vale
78' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor G. Massey Port Vale
79' Eigen doelpunt Port Vale Eigen doelpunt P. Digby Port Vale 0-1
84' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor L. Simper Cambridge United
86' Wissel Port Vale Wissel D. Jones voor M. Benning Port Vale
86' Wissel Port Vale Wissel H. Charsley voor G. Massey Port Vale
94' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor T. Conlon Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Port Vale
Opstellingen Cambridge United - Port Vale
De opstellingen van Cambridge United en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Port Vale zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.