Nabeschouwing Charlton Athletic - Forest Green Rovers (1-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Charlton Athletic het dinsdag 13 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Forest Green Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Forest Green Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Forest Green Rovers (1-1)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Charlton Athletic en Forest Green Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door C. Blackett-Taylor, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Forest Green Rovers kwam na 45 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Wickham, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 97e minuut kreeg R. Inniss van Charlton Athletic voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Charlton Athletic de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Charlton Athletic - Forest Green Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Forest Green Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Blackett-Taylor met assist van J. Payne Charlton Athletic 1-0
37' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. McGrandles Charlton Athletic
42' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor D. Davis Forest Green Rovers
45' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt C. Wickham Forest Green Rovers 1-1
58' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor S. Clare Charlton Athletic
59' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor C. McGrandles Charlton Athletic
59' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor R. Inniss Charlton Athletic
72' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Clayden voor R. Chin Charlton Athletic
72' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Stockley voor M. Leaburn Charlton Athletic
79' Wissel Forest Green Rovers Wissel A. Little voor C. Wickham Forest Green Rovers
80' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Jaiyesimi voor C. Blackett-Taylor Charlton Athletic
94' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor D. Bernard Forest Green Rovers
97' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor C. OKeeffe Forest Green Rovers
97' Tweede gele kaart Charlton Athletic Tweede gele kaart voor R. Inniss Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Forest Green Rovers
Opstellingen Charlton Athletic - Forest Green Rovers
De opstellingen van Charlton Athletic en Forest Green Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Forest Green Rovers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.