Nabeschouwing Cheltenham Town - Cambridge United (2-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Cheltenham Town het dinsdag 13 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Cambridge United (2-1)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cheltenham Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door A. May, waarmee Cambridge United met 0-1 de leiding nam. Cheltenham Town kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. NLundulu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette A. May zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cheltenham Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Keith Stroud, waardoor Cheltenham Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cheltenham Town - Cambridge United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Cambridge United Doelpunt A. May met assist van H. Knibbs Cambridge United 0-1
46' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor H. Knibbs Cambridge United
46' Wissel Cheltenham Town Wissel B. Williams voor W. Ferry Cheltenham Town
59' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt D. NLundulu met assist van B. Williams Cheltenham Town 1-1
60' Wissel Cheltenham Town Wissel A. May voor G. Lloyd Cheltenham Town
66' Wissel Cambridge United Wissel J. Brophy voor S. Smith Cambridge United
66' Wissel Cambridge United Wissel L. ONeil voor S. Tracey Cambridge United
71' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Norton voor R. Jackson Cheltenham Town
77' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor R. Broom Cheltenham Town
83' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May Cheltenham Town 2-1
84' Wissel Cambridge United Wissel F. Okenabirhie voor J. Ironside Cambridge United
84' Wissel Cambridge United Wissel J. Lankester voor A. May Cambridge United
88' Wissel Cheltenham Town Wissel E. Chapman voor T. Perry Cheltenham Town
88' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor D. NLundulu Cheltenham Town
88' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Raglan voor D. NLundulu Cheltenham Town
93' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Brophy Cambridge United
94' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Southwood Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Cambridge United
Opstellingen Cheltenham Town - Cambridge United
De opstellingen van Cheltenham Town en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.