Nabeschouwing Exeter City - Burton Albion (0-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Exeter City het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Burton Albion (0-2)

Het League One duel tussen Exeter City en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 0-2 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door A. Oshilaja, waarmee Burton Albion met 0-1 de leiding nam. Burton Albion vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Keillor-Dunn op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Burton Albion.

LIVE Exeter City - Burton Albion 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Borthwick-Jackson Burton Albion
33' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor S. Hughes Burton Albion
46' Wissel Exeter City Wissel H. Kite voor J. Grounds Exeter City
60' Wissel Burton Albion Wissel C. Butcher voor C. Gilligan Burton Albion
62' Wissel Exeter City Wissel S. Nombe voor M. Jay Exeter City
63' Doelpunt Burton Albion Doelpunt A. Oshilaja Burton Albion 0-1
68' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor R. Harper Exeter City
69' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Keillor-Dunn met assist van S. Hughes Burton Albion 0-2
70' Wissel Exeter City Wissel H. Smith voor J. Stansfield Exeter City
70' Wissel Exeter City Wissel J. Sparkes voor J. Caprice Exeter City
75' Wissel Burton Albion Wissel M. Carayol voor D. Keillor-Dunn Burton Albion
84' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor A. Oshilaja Burton Albion
87' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Butcher Burton Albion
92' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor J. Key Exeter City
96' Wissel Burton Albion Wissel S. Winnall voor V. Adeboyejo Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Burton Albion
Opstellingen Exeter City - Burton Albion
De opstellingen van Exeter City en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.