Nabeschouwing Exeter City - Port Vale (4-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Exeter City het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Port Vale (4-0)

Het League One duel tussen Exeter City en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 4-0 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door H. Kite, waarmee Exeter City met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 38e minuut voor dat Exeter City via J. Brown op 2-0 kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Exeter City, waarmee J. Brown zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Exeter City in de 75e minuut, nadat S. Nombe de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Exeter City.

LIVE Exeter City - Port Vale 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Exeter City Doelpunt H. Kite Exeter City 1-0
30' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor C. Diabate Exeter City
35' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor P. Sweeney Exeter City
38' Penalty Exeter City Penalty J. Brown Exeter City 2-0
46' Wissel Port Vale Wissel T. Conlon voor H. Charsley Port Vale
46' Wissel Port Vale Wissel R. Holden voor T. McDermott Port Vale
46' Wissel Port Vale Wissel T. Small voor M. Benning Port Vale
65' Wissel Port Vale Wissel D. Jones voor S. Robinson Port Vale
72' Doelpunt Exeter City Doelpunt J. Brown met assist van S. Nombe Exeter City 3-0
75' Wissel Port Vale Wissel T. Pett voor J. Proctor Port Vale
75' Doelpunt Exeter City Doelpunt S. Nombe met assist van A. Hartridge Exeter City 4-0
76' Wissel Exeter City Wissel J. Coley voor S. Nombe Exeter City
76' Wissel Exeter City Wissel K. Chauke voor H. Kite Exeter City
81' Wissel Exeter City Wissel M. Jay voor A. Collins Exeter City
88' Wissel Exeter City Wissel J. Caprice voor J. Key Exeter City
88' Wissel Exeter City Wissel J. Grounds voor J. Brown Exeter City
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Port Vale
Opstellingen Exeter City - Port Vale
De opstellingen van Exeter City en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Port Vale zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.