Nabeschouwing Fleetwood Town - Charlton Athletic (1-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Fleetwood Town het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Charlton Athletic (1-1)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door C. Morton, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic kwam na 77 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Leaburn, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fleetwood Town - Charlton Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Earl Fleetwood Town
30' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Morton met assist van H. Macadam Fleetwood Town 1-0
46' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Egbo voor C. Clayden Charlton Athletic
74' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Johnston voor H. Macadam Fleetwood Town
74' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Leaburn voor J. Payne Charlton Athletic
77' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt M. Leaburn met assist van J. Rak-Sakyi Charlton Athletic 1-1
80' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Jaiyesimi voor C. Blackett-Taylor Charlton Athletic
80' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor S. Fraser Charlton Athletic
81' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Lane voor D. Batty Fleetwood Town
81' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Hayes voor C. Morton Fleetwood Town
86' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Garner voor A. Muskwe Fleetwood Town
87' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Morgan Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Charlton Athletic
Opstellingen Fleetwood Town - Charlton Athletic
De opstellingen van Fleetwood Town en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Fleetwood Town - Charlton Athletic

Fleetwood Town en Charlton Athletic treffen elkaar in de 10e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Mather en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fleetwood Town en Charlton Athletic in de League One vond plaats op 22 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Charlton Athletic favoriet. 4 keer wist de ploeg van Fleetwood Town te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Fleetwood Town. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fleetwood Town 1
Winst Charlton Athletic 4
Gelijkspel 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fleetwood Town op een 12e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 14e plaats.