Nabeschouwing Fleetwood Town - Forest Green Rovers (1-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 25 oktober 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Fleetwood Town het dinsdag 25 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Forest Green Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Forest Green Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Forest Green Rovers (1-1)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Forest Green Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door H. Bunker, waarmee Forest Green Rovers met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Morton, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fleetwood Town - Forest Green Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Forest Green Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor H. Holgate Fleetwood Town
23' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt H. Bunker met assist van C. OKeeffe Forest Green Rovers 0-1
36' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor H. Bunker Forest Green Rovers
46' Wissel Fleetwood Town Wissel D. Andrew voor C. Hayes Fleetwood Town
50' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor M. Peart-Harris Forest Green Rovers
66' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. March voor B. Fiabema Forest Green Rovers
67' Wissel Forest Green Rovers Wissel D. Bernard voor H. Bunker Forest Green Rovers
67' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Lane voor L. Warrington Fleetwood Town
70' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Morton met assist van S. Rooney Fleetwood Town 1-1
75' Wissel Forest Green Rovers Wissel A. Little voor M. Peart-Harris Forest Green Rovers
85' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Andrew Fleetwood Town
89' Wissel Fleetwood Town Wissel D. Batty voor C. Mendes Gomes Fleetwood Town
91' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. Matt voor B. Stevenson Forest Green Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Forest Green Rovers
Opstellingen Fleetwood Town - Forest Green Rovers
De opstellingen van Fleetwood Town en Forest Green Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Forest Green Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.