Nabeschouwing Fleetwood Town - Morecambe (1-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 25 februari 2023 - 16:00 uur



In de League One 2022/2023 neemt Fleetwood Town het zaterdag 25 februari 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Morecambe (1-0)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Fleetwood Town - Morecambe
Goals
1
0
LIVE Fleetwood Town - Morecambe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Morecambe
Opstellingen Fleetwood Town - Morecambe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fleetwood Town - Morecambe

Fleetwood Town en Morecambe treffen elkaar in de 34e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fleetwood Town en Morecambe in de League One vond plaats op 13 augustus 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Morecambe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fleetwood Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fleetwood Town. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fleetwood Town 0
Winst Morecambe 1
Gelijkspel 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fleetwood Town op een 14e positie staat, terwijl we Morecambe terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fleetwood Town - Morecambe Opstelling Fleetwood Town Opstelling Morecambe Live Fleetwood Town - Morecambe Live Fleetwood Town - Morecambe kijken Fleetwood Town - Morecambe kijken Live Fleetwood Town - Morecambe stream Fleetwood Town - Morecambe Fox Sports Nabeschouwing Fleetwood Town - Morecambe Uitslag Fleetwood Town - Morecambe Statistieken Fleetwood Town - Morecambe League One 2022/2023 Fleetwood Town - Morecambe wedden Fleetwood Town - Morecambe gokken Fleetwood Town - Morecambe Unibet