Nabeschouwing Fleetwood Town - Shrewsbury Town (0-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Fleetwood Town het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Shrewsbury Town (0-1)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Thomas Parsons geëindigd in een 0-1 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door T. Bayliss, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Fleetwood Town dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Shrewsbury Town.

LIVE Fleetwood Town - Shrewsbury Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor C. Saydee Shrewsbury Town
29' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Lane Fleetwood Town
30' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt T. Bayliss Shrewsbury Town 0-1
36' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor M. Marosi Shrewsbury Town
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Street voor C. Saydee Shrewsbury Town
52' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor S. Rooney Fleetwood Town
57' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Garner voor P. Lane Fleetwood Town
73' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Bowman voor R. Pyke Shrewsbury Town
75' Wissel Fleetwood Town Wissel D. Batty voor C. Mendes Gomes Fleetwood Town
86' Wissel Fleetwood Town Wissel B. Wiredu voor L. Warrington Fleetwood Town
86' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Hayes voor H. Macadam Fleetwood Town
87' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Vela Fleetwood Town
88' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor T. Bayliss Shrewsbury Town
90' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor R. Street Shrewsbury Town
91' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor B. Wiredu Fleetwood Town
94' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor L. Leahy Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Shrewsbury Town
Opstellingen Fleetwood Town - Shrewsbury Town
De opstellingen van Fleetwood Town en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.