Nabeschouwing Forest Green Rovers - Accrington Stanley (2-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 6 september 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Forest Green Rovers het dinsdag 6 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in The New Lawn in Nailsworth.

Via de Forest Green Rovers - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Forest Green Rovers - Accrington Stanley (2-1)

Het League One duel tussen Forest Green Rovers en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Forest Green Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door R. Brown, waarmee Forest Green Rovers met 1-0 de leiding nam. Accrington Stanley kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Leigh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette J. March zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Forest Green Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Woolmer, waardoor Forest Green Rovers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Forest Green Rovers - Accrington Stanley 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Forest Green Rovers - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt R. Brown met assist van M. Peart-Harris Forest Green Rovers 1-0
38' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor L. Coyle Accrington Stanley
39' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor M. Peart-Harris Forest Green Rovers
55' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Conneely voor L. Coyle Accrington Stanley
63' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor R. Brown Forest Green Rovers
65' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Woods voor S. Whalley Accrington Stanley
68' Wissel Forest Green Rovers Wissel B. Stevenson voor C. Wickham Forest Green Rovers
75' Wissel Forest Green Rovers Wissel H. Bunker voor D. Davis Forest Green Rovers
76' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt T. Leigh met assist van M. Clark Accrington Stanley 1-1
79' Wissel Forest Green Rovers Wissel B. Fiabema voor R. Brown Forest Green Rovers
81' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt J. March met assist van B. Fiabema Forest Green Rovers 2-1
93' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor D. Bernard Forest Green Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Forest Green Rovers - Accrington Stanley
Opstellingen Forest Green Rovers - Accrington Stanley
De opstellingen van Forest Green Rovers en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Forest Green Rovers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.