Nabeschouwing Lincoln City - Accrington Stanley (1-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 1 november 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Lincoln City het dinsdag 1 november 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Accrington Stanley (1-1)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Lincoln City en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 60 minuten. J. Diamond maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lincoln City vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Accrington Stanley het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 85e minuut was het namelijk H. Rodgers die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lincoln City - Accrington Stanley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor M. Virtue-Thick Lincoln City
38' Wissel Lincoln City Wissel J. Wright voor C. Rushworth Lincoln City
46' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Clark Accrington Stanley
46' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor B. House Lincoln City
50' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor D. Tharme Accrington Stanley
54' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor L. Coyle Accrington Stanley
60' Penalty Lincoln City Penalty J. Diamond Lincoln City 1-0
70' Wissel Accrington Stanley Wissel L. Adekoya voor S. Whalley Accrington Stanley
70' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Martin voor L. Coyle Accrington Stanley
75' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Longelo-Mbule voor D. Tharme Accrington Stanley
78' Wissel Lincoln City Wissel J. Garrick voor B. House Lincoln City
82' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor R. Poole Lincoln City
83' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Longelo-Mbule Accrington Stanley
85' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt H. Rodgers met assist van M. Clark Accrington Stanley 1-1
88' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Conneely voor T. Leigh Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Accrington Stanley
Opstellingen Lincoln City - Accrington Stanley
De opstellingen van Lincoln City en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.