Nabeschouwing Lincoln City - Sheffield Wednesday (1-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 14:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Lincoln City het zaterdag 22 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Sheffield Wednesday (1-1)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Lincoln City en Sheffield Wednesday geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door L. Gregory, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Lincoln City kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Mandroiu, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lincoln City - Sheffield Wednesday 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt L. Gregory Sheffield Wednesday 0-1
21' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor M. Virtue-Thick Lincoln City
46' Doelpunt Lincoln City Doelpunt D. Mandroiu met assist van B. House Lincoln City 1-1
58' Wissel Sheffield Wednesday Wissel G. Byers voor W. Vaulks Sheffield Wednesday
59' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor D. Mandroiu Lincoln City
71' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Dele-Bashiru voor B. Heneghan Sheffield Wednesday
79' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. McGuinness Sheffield Wednesday
85' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Wilks voor J. Windass Sheffield Wednesday
88' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor G. Byers Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Sheffield Wednesday
Opstellingen Lincoln City - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Lincoln City en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lincoln City - Sheffield Wednesday

Lincoln City en Sheffield Wednesday treffen elkaar in de 16e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Young en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lincoln City en Sheffield Wednesday in de League One vond plaats op 5 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lincoln City. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Lincoln City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sheffield Wednesday slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lincoln City 1
Winst Sheffield Wednesday 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lincoln City op een 14e positie staat, terwijl we Sheffield Wednesday terugvinden op de 3e plaats.