Nabeschouwing Oxford United - Fleetwood Town (1-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 1 november 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Oxford United het dinsdag 1 november 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Fleetwood Town (1-1)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Oxford United en Fleetwood Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fleetwood Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van C. Mendes Gomes. Oxford United kwam na 50 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. ODonkor, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Oxford United - Fleetwood Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Mendes Gomes met assist van J. Vela Fleetwood Town 0-1
21' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brown Oxford United
21' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor L. Warrington Fleetwood Town
34' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Andrew Fleetwood Town
45' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Batty Fleetwood Town
46' Wissel Oxford United Wissel G. ODonkor voor M. Browne Oxford United
50' Doelpunt Oxford United Doelpunt G. ODonkor Oxford United 1-1
66' Wissel Fleetwood Town Wissel B. Wiredu voor D. Batty Fleetwood Town
74' Wissel Oxford United Wissel J. Henry voor L. Bate Oxford United
74' Wissel Oxford United Wissel T. Goodrham voor D. Anderson Oxford United
78' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Seddon Oxford United
84' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Johnston voor S. Rooney Fleetwood Town
94' Wissel Oxford United Wissel J. Jones voor M. McGuane Oxford United
96' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Hayes voor C. Mendes Gomes Fleetwood Town
99' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor E. Moore Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Fleetwood Town
Opstellingen Oxford United - Fleetwood Town
De opstellingen van Oxford United en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.