Nabeschouwing Peterborough United - Cambridge United (1-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Peterborough United het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Cambridge United (1-0)

Het League One duel tussen Peterborough United en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 1-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Jones zette Peterborough United op een 1-0 voorsprong in de 18e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Cambridge United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Eigen doelpunt Peterborough United Eigen doelpunt L. Jones Peterborough United 1-0
39' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
41' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor L. Simper Cambridge United
65' Wissel Cambridge United Wissel S. Smith voor J. Lankester Cambridge United
65' Wissel Cambridge United Wissel L. ONeil voor L. Simper Cambridge United
66' Wissel Cambridge United Wissel S. Tracey voor J. Brophy Cambridge United
72' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor G. Williams Cambridge United
73' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor K. Poku Peterborough United
81' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor L. ONeil Cambridge United
86' Wissel Peterborough United Wissel J. Marriott voor J. Clarke-Harris Peterborough United
86' Wissel Peterborough United Wissel H. Kyprianou voor H. Burrows Peterborough United
89' Wissel Peterborough United Wissel K. Watts voor E. Mason-Clark Peterborough United
95' Wissel Peterborough United Wissel J. Knight voor D. Butler Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Cambridge United
Opstellingen Peterborough United - Cambridge United
De opstellingen van Peterborough United en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.