Nabeschouwing Peterborough United - Fleetwood Town (0-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Peterborough United het dinsdag 13 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Fleetwood Town (0-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Vela, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Fleetwood Town.

LIVE Peterborough United - Fleetwood Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Thompson Peterborough United
11' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor S. Rooney Fleetwood Town
23' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt J. Vela Fleetwood Town 0-1
46' Wissel Peterborough United Wissel B. Thompson voor H. Kyprianou Peterborough United
53' Wissel Peterborough United Wissel J. Knight voor N. Thompson Peterborough United
59' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor B. Thompson Peterborough United
62' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor J. Marriott Peterborough United
62' Wissel Peterborough United Wissel E. Mason-Clark voor H. Burrows Peterborough United
66' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Taylor Peterborough United
68' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Omochere voor C. Morton Fleetwood Town
75' Wissel Peterborough United Wissel J. Randall voor K. Poku Peterborough United
80' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Lane voor C. Mendes Gomes Fleetwood Town
80' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Macadam voor D. Batty Fleetwood Town
86' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Earl Fleetwood Town
93' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Garner voor A. Muskwe Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Fleetwood Town
Opstellingen Peterborough United - Fleetwood Town
De opstellingen van Peterborough United en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.