Nabeschouwing Peterborough United - Forest Green Rovers (4-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 11 oktober 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Peterborough United het dinsdag 11 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Forest Green Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Forest Green Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Forest Green Rovers (4-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Forest Green Rovers is onder leiding van scheidsrechter Darren Handley geëindigd in een 4-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door N. Thompson, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Forest Green Rovers kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. March, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette J. Clarke-Harris zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de voorsprong voor Peterborough United vergroot nadat R. Jones de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 58e minuut wist H. Burrows namens Peterborough United de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren Handley en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Forest Green Rovers 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Forest Green Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Forest Green Rovers Wissel M. Peart-Harris voor R. Brown Forest Green Rovers
30' Doelpunt Peterborough United Doelpunt N. Thompson Peterborough United 1-0
35' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt J. March Forest Green Rovers 1-1
39' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van D. Butler Peterborough United 2-1
46' Doelpunt Peterborough United Doelpunt R. Jones met assist van J. Clarke-Harris Peterborough United 3-1
57' Wissel Forest Green Rovers Wissel H. Boyes voor K. McAllister Forest Green Rovers
58' Doelpunt Peterborough United Doelpunt H. Burrows Peterborough United 4-1
62' Wissel Peterborough United Wissel J. Marriott voor R. Jones Peterborough United
71' Wissel Peterborough United Wissel H. Kyprianou voor J. Fuchs Peterborough United
71' Wissel Peterborough United Wissel E. Mason-Clark voor D. Butler Peterborough United
75' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor H. Boyes Forest Green Rovers
75' Wissel Forest Green Rovers Wissel D. Bernard voor C. OKeeffe Forest Green Rovers
83' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor J. Clarke-Harris Peterborough United
92' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Taylor Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Forest Green Rovers
Opstellingen Peterborough United - Forest Green Rovers
De opstellingen van Peterborough United en Forest Green Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Forest Green Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.