Nabeschouwing Peterborough United - Morecambe (3-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Peterborough United het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Morecambe (3-0)

Het League One duel tussen Peterborough United en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 3-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Ward, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Thompson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee H. Kyprianou zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dean Whitestone, waardoor Peterborough United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Morecambe 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Ward met assist van B. Thompson Peterborough United 1-0
42' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor M. Melbourne Morecambe
43' Doelpunt Peterborough United Doelpunt B. Thompson Peterborough United 2-0
64' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Marriott Peterborough United
69' Wissel Morecambe Wissel C. Watts voor M. Melbourne Morecambe
72' Doelpunt Peterborough United Doelpunt H. Kyprianou met assist van J. Marriott Peterborough United 3-0
75' Wissel Peterborough United Wissel D. Ajiboye voor J. Knight Peterborough United
76' Wissel Peterborough United Wissel J. Randall voor B. Thompson Peterborough United
76' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor J. Marriott Peterborough United
77' Wissel Morecambe Wissel D. Connolly voor A. Hunter Morecambe
77' Wissel Morecambe Wissel J. Obika voor C. Stockton Morecambe
77' Wissel Morecambe Wissel S. McLoughlin voor J. Taylor Morecambe
81' Wissel Peterborough United Wissel J. Tomlinson voor H. Burrows Peterborough United
81' Wissel Peterborough United Wissel N. Thompson voor J. Ward Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Morecambe
Opstellingen Peterborough United - Morecambe
De opstellingen van Peterborough United en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.