Nabeschouwing Plymouth Argyle - Oxford United (1-0) || League One 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Plymouth Argyle het dinsdag 13 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Oxford United (1-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 1-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door M. Whittaker, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Plymouth Argyle dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Plymouth Argyle uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Plymouth Argyle - Oxford United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor A. Randell Plymouth Argyle
62' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor R. Hardie Plymouth Argyle
62' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Whittaker voor D. Mayor Plymouth Argyle
67' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Findlay Oxford United
68' Wissel Oxford United Wissel M. Browne voor L. Bate Oxford United
70' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt M. Whittaker Plymouth Argyle 1-0
75' Wissel Oxford United Wissel D. Anderson voor S. Seddon Oxford United
80' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brown Oxford United
81' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Browne Oxford United
83' Wissel Oxford United Wissel S. Spasov voor J. Henry Oxford United
83' Wissel Oxford United Wissel T. Goodrham voor B. Bodin Oxford United
87' Wissel Plymouth Argyle Wissel S. Cosgrove voor F. Azaz Plymouth Argyle
94' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Houghton voor A. Randell Plymouth Argyle
94' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Wilson voor B. Mumba Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Oxford United
Opstellingen Plymouth Argyle - Oxford United
De opstellingen van Plymouth Argyle en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Oxford United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.