Nabeschouwing Port Vale - Bolton Wanderers (0-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Port Vale het zaterdag 13 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Bolton Wanderers (0-0)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Port Vale en Bolton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Santos van Bolton Wanderers. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 37e minuut het veld moest verlaten. Het was Port Vale dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Port Vale, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ross Joyce niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Port Vale - Bolton Wanderers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor R. Santos Bolton Wanderers
37' Tweede gele kaart Bolton Wanderers Tweede gele kaart voor R. Santos Bolton Wanderers
47' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor W. Forrester Port Vale
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel W. Aimson voor O. Afolayan Bolton Wanderers
46' Wissel Port Vale Wissel G. Massey voor W. Forrester Port Vale
49' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
59' Wissel Port Vale Wissel B. Walker voor T. Conlon Port Vale
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Bodvarsson voor A. Bakayoko Bolton Wanderers
68' Wissel Port Vale Wissel R. Holden voor J. Proctor Port Vale
73' Wissel Port Vale Wissel T. Pett voor L. Cass Port Vale
79' Wissel Bolton Wanderers Wissel D. John voor K. Dempsey Bolton Wanderers
79' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Sadlier voor C. Bradley Bolton Wanderers
86' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor C. Hall Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Bolton Wanderers
Opstellingen Port Vale - Bolton Wanderers
De opstellingen van Port Vale en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.