Nabeschouwing Port Vale - Forest Green Rovers (2-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Port Vale het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Forest Green Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Forest Green Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Forest Green Rovers (2-2)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Port Vale en Forest Green Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Peart-Harris, waarmee Forest Green Rovers met 0-1 de leiding nam. Forest Green Rovers vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Cargill op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Port Vale de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Odubeko.

E. Harrison zette Port Vale even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Martin Woods toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Port Vale - Forest Green Rovers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Forest Green Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt M. Peart-Harris met assist van H. Boyes Forest Green Rovers 0-1
26' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor R. Hendry Forest Green Rovers
27' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor B. Garrity Port Vale
36' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor W. Forrester Port Vale
37' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt B. Cargill met assist van C. OKeeffe Forest Green Rovers 0-2
45' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor C. Wickham Forest Green Rovers
58' Wissel Forest Green Rovers Wissel A. Little voor J. March Forest Green Rovers
61' Wissel Port Vale Wissel L. Cass voor N. Smith Port Vale
61' Wissel Port Vale Wissel D. Worrall voor B. Garrity Port Vale
61' Wissel Port Vale Wissel D. Butterworth voor L. McCarron Port Vale
70' Wissel Port Vale Wissel A. Odubeko voor D. Politic Port Vale
70' Wissel Port Vale Wissel C. Hall voor D. Jones Port Vale
74' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor C. OKeeffe Forest Green Rovers
76' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor J. Taylor-Moore Forest Green Rovers
77' Wissel Forest Green Rovers Wissel D. Davis voor R. Hendry Forest Green Rovers
78' Doelpunt Port Vale Doelpunt A. Odubeko Port Vale 1-2
83' Wissel Forest Green Rovers Wissel O. Casey voor C. OKeeffe Forest Green Rovers
83' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. Matt voor M. Peart-Harris Forest Green Rovers
88' Penalty Port Vale Penalty E. Harrison Port Vale 2-2
88' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor L. McGee Forest Green Rovers
91' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor J. Wilson Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Forest Green Rovers
Opstellingen Port Vale - Forest Green Rovers
De opstellingen van Port Vale en Forest Green Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Forest Green Rovers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.