Nabeschouwing Port Vale - Portsmouth (0-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Port Vale het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Portsmouth (0-1)

Het League One duel tussen Port Vale en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 0-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door D. Scarlett, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Portsmouth.

LIVE Port Vale - Portsmouth 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Portsmouth Wissel C. Robertson voor M. Morrison Portsmouth
25' Doelpunt Portsmouth Doelpunt D. Scarlett met assist van M. Pack Portsmouth 0-1
61' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor T. Lowery Portsmouth
62' Wissel Port Vale Wissel G. Massey voor D. Worrall Port Vale
62' Wissel Port Vale Wissel T. Small voor T. Pett Port Vale
62' Wissel Port Vale Wissel C. Hussey voor M. Benning Port Vale
65' Wissel Portsmouth Wissel M. Jacobs voor R. Curtis Portsmouth
69' Wissel Portsmouth Wissel J. Morrell voor T. Lowery Portsmouth
71' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor G. Massey Port Vale
76' Wissel Portsmouth Wissel R. Hackett-Fairchild voor D. Scarlett Portsmouth
76' Wissel Portsmouth Wissel J. J. Mingi voor O. Dale Portsmouth
84' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor F. Ojo Port Vale
89' Wissel Port Vale Wissel D. Jones voor C. Hall Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Portsmouth
Opstellingen Port Vale - Portsmouth
De opstellingen van Port Vale en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.