Nabeschouwing Portsmouth - Cambridge United (4-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 16 augustus 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Portsmouth het dinsdag 16 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Cambridge United (4-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 4-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door J. Ironside, waarmee Cambridge United met 0-1 de leiding nam. Portsmouth kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Bishop, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette R. Curtis zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Portsmouth de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de voorsprong voor Portsmouth vergroot nadat M. Jacobs de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 77e minuut wist C. Ogilvie namens Portsmouth de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Pollard en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Cambridge United 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor L. ONeil Cambridge United
30' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Ironside met assist van L. ONeil Cambridge United 0-1
45' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor L. Jones Cambridge United
47' Doelpunt Portsmouth Doelpunt C. Bishop met assist van S. Raggett Portsmouth 1-1
60' Doelpunt Portsmouth Doelpunt R. Curtis Portsmouth 2-1
63' Wissel Portsmouth Wissel L. Thompson voor T. Lowery Portsmouth
63' Wissel Portsmouth Wissel M. Jacobs voor D. Scarlett Portsmouth
64' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Okedina Cambridge United
67' Wissel Cambridge United Wissel A. May voor L. ONeil Cambridge United
67' Wissel Cambridge United Wissel H. Dunk voor B. Haunstrup Cambridge United
67' Wissel Cambridge United Wissel J. Brophy voor H. Knibbs Cambridge United
70' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Jacobs met assist van C. Bishop Portsmouth 3-1
72' Wissel Portsmouth Wissel J. Pigott voor C. Bishop Portsmouth
72' Wissel Portsmouth Wissel R. Hackett-Fairchild voor O. Dale Portsmouth
76' Wissel Cambridge United Wissel S. Janneh voor S. Tracey Cambridge United
77' Doelpunt Portsmouth Doelpunt C. Ogilvie met assist van R. Hackett-Fairchild Portsmouth 4-1
81' Wissel Cambridge United Wissel J. Lankester voor J. Ironside Cambridge United
90' Wissel Portsmouth Wissel J. J. Mingi voor M. Pack Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Cambridge United
Opstellingen Portsmouth - Cambridge United
De opstellingen van Portsmouth en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.