Nabeschouwing Shrewsbury Town - Ipswich Town (0-3) || League One 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Ipswich Town (0-3)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 0-3 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door T. John-Jules, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Chaplin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was K. Jackson van Ipswich Town die de 0-3 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Will Finnie, waardoor Ipswich Town dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Shrewsbury Town - Ipswich Town 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor S. Morsy Ipswich Town
22' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt T. John-Jules Ipswich Town 0-1
51' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor T. Bayliss Shrewsbury Town
52' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt C. Chaplin met assist van L. Davis Ipswich Town 0-2
72' Wissel Shrewsbury Town Wissel C. Caton voor D. Udoh Shrewsbury Town
72' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Bowman voor R. Pyke Shrewsbury Town
73' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bloxham voor J. Dacosta Shrewsbury Town
74' Wissel Ipswich Town Wissel F. Ladapo voor T. John-Jules Ipswich Town
74' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor K. Vincent-Young Ipswich Town
80' Wissel Ipswich Town Wissel S. Aluko voor C. Chaplin Ipswich Town
80' Wissel Ipswich Town Wissel K. Edwards voor M. Harness Ipswich Town
92' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt K. Jackson Ipswich Town 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Ipswich Town
Opstellingen Shrewsbury Town - Ipswich Town
De opstellingen van Shrewsbury Town en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.