Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Charlton Athletic (1-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Charlton Athletic (1-1)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Wycombe Wanderers en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Mehmeti, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic kwam na 15 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Rak-Sakyi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Wycombe Wanderers - Charlton Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Scowen Wycombe Wanderers
14' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Mehmeti met assist van G. McCleary Wycombe Wanderers 1-0
15' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Rak-Sakyi met assist van C. Kirk Charlton Athletic 1-1
34' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor S. Clare Charlton Athletic
36' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Rak-Sakyi Charlton Athletic
43' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Mawson Wycombe Wanderers
47' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Gape Wycombe Wanderers
59' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor D. Wheeler Wycombe Wanderers
73' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. McCarthy voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor D. Gape Wycombe Wanderers
74' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Lavelle voor R. Inniss Charlton Athletic
78' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Payne voor A. Morgan Charlton Athletic
79' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Al-Hamadi voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
86' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Leaburn voor C. Kirk Charlton Athletic
91' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor G. McCleary Wycombe Wanderers
97' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor M. Leaburn Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Charlton Athletic
Opstellingen Wycombe Wanderers - Charlton Athletic
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.