Nabeschouwing Barnsley - Charlton Athletic (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Barnsley het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Charlton Athletic (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Barnsley en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Adam Phillips, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic kwam na 70 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Corey Blackett-Taylor, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Barnsley - Charlton Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Barnsley Doelpunt Adam Phillips met assist van Herbie Kane Barnsley 1-0
24' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Ashley Maynard-Brewer Charlton Athletic
25' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Michael Appleton Charlton Athletic
39' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Jamie McCart Barnsley
48' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Scott Fraser Charlton Athletic
51' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Herbie Kane Barnsley
52' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Sam Cosgrove Barnsley
56' Wissel Barnsley Wissel John McAtee voor Sam Cosgrove Barnsley
60' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Terell Thomas  Charlton Athletic
63' Wissel Charlton Athletic Wissel Daniel Kanu voor Slobodan Tedić Charlton Athletic
70' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Corey Blackett-Taylor Charlton Athletic 1-1
78' Wissel Barnsley Wissel Fábio Jaló voor Devante Cole Barnsley
83' Wissel Barnsley Wissel Max Watters voor Herbie Kane Barnsley
83' Wissel Charlton Athletic Wissel Micah Mbick voor Chem Campbell Charlton Athletic
86' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Owen Dodgson Barnsley
86' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Tayo Edun Charlton Athletic
91' Wissel Charlton Athletic Wissel Tyreece Campbell voor Corey Blackett-Taylor Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Charlton Athletic
Opstellingen Barnsley - Charlton Athletic
De opstellingen van Barnsley en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.