Nabeschouwing Barnsley - Oxford United (1-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Barnsley het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Oxford United (1-3)

Het League One duel tussen Barnsley en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 1-3 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Oxford United
Goals
1
3
LIVE Barnsley - Oxford United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Oxford United
Opstellingen Barnsley - Oxford United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barnsley - Oxford United

Barnsley en Oxford United treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Coy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Oxford United in de League One vond plaats op 22 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Barnsley favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Oxford United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 3
Winst Oxford United 0
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 10e positie staat, terwijl we Oxford United terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Barnsley - Oxford United Opstelling Barnsley Opstelling Oxford United Live Barnsley - Oxford United Live Barnsley - Oxford United kijken Barnsley - Oxford United kijken Live Barnsley - Oxford United stream Barnsley - Oxford United Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Oxford United Uitslag Barnsley - Oxford United Statistieken Barnsley - Oxford United League One 2023/2024 Barnsley - Oxford United wedden Barnsley - Oxford United gokken Barnsley - Oxford United Unibet