Nabeschouwing Blackpool - Leyton Orient (0-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Blackpool het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Leyton Orient (0-0)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Blackpool en Leyton Orient geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Blackpool - Leyton Orient
LIVE Blackpool - Leyton Orient 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Leyton Orient
Opstellingen Blackpool - Leyton Orient

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Blackpool - Leyton Orient

Blackpool en Leyton Orient treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Edwards en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackpool en Leyton Orient in de League One vond plaats op 20 januari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackpool. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Blackpool favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Leyton Orient slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackpool 2
Winst Leyton Orient 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackpool op een 8e positie staat, terwijl we Leyton Orient terugvinden op de 23e plaats.

Tags
Blackpool - Leyton Orient Opstelling Blackpool Opstelling Leyton Orient Live Blackpool - Leyton Orient Live Blackpool - Leyton Orient kijken Blackpool - Leyton Orient kijken Live Blackpool - Leyton Orient stream Blackpool - Leyton Orient Fox Sports Nabeschouwing Blackpool - Leyton Orient Uitslag Blackpool - Leyton Orient Statistieken Blackpool - Leyton Orient League One 2023/2024 Blackpool - Leyton Orient wedden Blackpool - Leyton Orient gokken Blackpool - Leyton Orient Unibet