Nabeschouwing Bolton Wanderers - Oxford United (0-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 18 mei 2024 - 17:15 uur

In de League One 2023/2024 neemt Bolton Wanderers het zaterdag 18 mei 2024 om 17:15 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium in London.

Via de Bolton Wanderers - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Oxford United (0-2)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 0-2 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Josh Murphy, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Josh Murphy op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Oxford United.

LIVE Bolton Wanderers - Oxford United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Oxford United Doelpunt Josh Murphy met assist van Rúben Rodrigues Oxford United 0-1
42' Doelpunt Oxford United Doelpunt Josh Murphy met assist van Rúben Rodrigues Oxford United 0-2
47' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Gethin Jones Bolton Wanderers
49' Wissel Bolton Wanderers Wissel Kyle Dempsey voor Edmond-Paris Maghoma Bolton Wanderers
64' Wissel Oxford United Wissel Marcus McGuane voor Cameron Brannagan Oxford United
65' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jack Iredale voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel Victor Adeboyejo voor Nathanael Ogbeta Bolton Wanderers
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor Dion Charles Bolton Wanderers
68' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Kyle Dempsey Bolton Wanderers
72' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Nathan Baxter Bolton Wanderers
77' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor George Thomason Bolton Wanderers
80' Wissel Oxford United Wissel Josh McEachran voor Rúben Rodrigues Oxford United
87' Wissel Oxford United Wissel Greg Leigh voor Joe Bennett Oxford United
98' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Tyler Goodrham Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Oxford United
Opstellingen Bolton Wanderers - Oxford United
De opstellingen van Bolton Wanderers en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.