Nabeschouwing Burton Albion - Blackpool (1-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 26 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Burton Albion het dinsdag 26 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Blackpool (1-0)

Het League One duel tussen Burton Albion en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Scott Simpson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Bobby Kamwa, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Burton Albion.

LIVE Burton Albion - Blackpool 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Burton Albion Doelpunt Bobby Kamwa met assist van Max Crocombe Burton Albion 1-0
21' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Bobby Kamwa Burton Albion
28' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Adedeji Oshilaja Burton Albion
46' Wissel Blackpool Wissel Oliver Casey voor Matthew Pennington Blackpool
57' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Oliver Norburn Blackpool
63' Wissel Blackpool Wissel Jake Beesley voor Kyle Joseph Blackpool
66' Wissel Burton Albion Wissel Rekeem Harper voor Joe Powell Burton Albion
76' Wissel Burton Albion Wissel Mason Bennett voor Kwadwo Baah Burton Albion
76' Wissel Burton Albion Wissel Jasper Moon voor Jake Caprice Burton Albion
77' Wissel Burton Albion Wissel Mustapha Carayol voor Bobby Kamwa Burton Albion
79' Wissel Blackpool Wissel Owen Dale voor Andy Lyons Blackpool
79' Wissel Blackpool Wissel Sonny Carey voor Oliver Norburn Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Blackpool
Opstellingen Burton Albion - Blackpool
De opstellingen van Burton Albion en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Burton Albion - Blackpool

Burton Albion en Blackpool treffen elkaar in de 24e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Blackpool in de League One vond plaats op 5 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackpool. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Burton Albion als Blackpool wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Burton Albion 3
Winst Blackpool 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 19e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 8e plaats.