Nabeschouwing Burton Albion - Port Vale (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 23 maart 2024 - 16:00 uur



In de League One 2023/2024 neemt Burton Albion het zaterdag 23 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Port Vale (0-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 0-1 overwinning voor Port Vale. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door Ryan Loft, waarmee Port Vale met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Port Vale dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Rock, waardoor Port Vale de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Burton Albion - Port Vale
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
12
16
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
95
95
Gevaarlijke aanvallen
44
38
Passes
258
289
Overtredingen
13
12
Buitenspel
0
1
Corners
6
6
Wissels
4
2
LIVE Burton Albion - Port Vale 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Aristote Nsiala Burton Albion
53' Wissel Port Vale Wissel Thomas Sang voor Conor Grant Port Vale
65' Wissel Burton Albion Wissel Kyle Hudlin voor Joe Hugill Burton Albion
65' Wissel Burton Albion Wissel Bobby Kamwa voor Mason Bennett Burton Albion
74' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Tom Hamer Burton Albion
75' Wissel Port Vale Wissel Gavin Massey voor James Wilson Port Vale
83' Doelpunt Port Vale Doelpunt Ryan Loft Port Vale 0-1
84' Wissel Burton Albion Wissel Dylan Scott voor John Brayford  Burton Albion
84' Wissel Burton Albion Wissel Sam Hughes voor Aristote Nsiala Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Port Vale
Opstellingen Burton Albion - Port Vale
De opstellingen van Burton Albion en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Port Vale zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Martin Paterson
Wissels Burton Albion
# Speler Pos.
13 Jake Kean K
5 Sam Hughes V
21 Mustapha Carayol M
8 Rekeem Harper M
38 A
15 Kyle Hudlin A
18 Bobby Kamwa A
Formatie 4-2-3-1
Coach Darren Moore
Basiselftal Port Vale
# Speler Pos.
1 Connor Ripley K
6 Nathan Smith V
17 Alex Iacovitti V
27 Jesse Debrah V
21 James Plant V
14 Funso-King Ojo M
15 Conor Grant M
8 Ben Garrity M
10 Ethan Chislett M
9 Ryan Loft M
29 James Wilson A
Wissels Port Vale
# Speler Pos.
13 Jayson Leutwiler K
4 Thomas Sang V
5 Kaspar Lopata V
20 Jensen Weir M
16 Jason Lowe M
19 Gavin Massey A
24 A
Voorbeschouwing Burton Albion - Port Vale

Burton Albion en Port Vale treffen elkaar in de 40e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rock en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burton Albion en Port Vale in de League One vond plaats op 19 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burton Albion. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Burton Albion favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Port Vale slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Burton Albion 4
Winst Port Vale 1
Gelijkspel 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burton Albion op een 19e positie staat, terwijl we Port Vale terugvinden op de 23e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Burton Albion - Port Vale Opstelling Burton Albion Opstelling Port Vale Live Burton Albion - Port Vale Live Burton Albion - Port Vale kijken Burton Albion - Port Vale kijken Live Burton Albion - Port Vale stream Burton Albion - Port Vale Fox Sports Nabeschouwing Burton Albion - Port Vale Uitslag Burton Albion - Port Vale Statistieken Burton Albion - Port Vale League One 2023/2024 Burton Albion - Port Vale wedden Burton Albion - Port Vale gokken Burton Albion - Port Vale Unibet