Nabeschouwing Cambridge United - Charlton Athletic (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cambridge United het zaterdag 13 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Charlton Athletic (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Cambridge United en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Connor Wickham, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Cambridge United kwam na 50 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Macauley Bonne, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Cambridge United - Charlton Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Connor Wickham met assist van George Dobson  Charlton Athletic 0-1
33' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Conor Coventry Charlton Athletic
35' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Tyreeq Bakinson Charlton Athletic
50' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Macauley Bonne Cambridge United 1-1
56' Wissel Charlton Athletic Wissel Chuks Aneke voor Connor Wickham Charlton Athletic
57' Wissel Charlton Athletic Wissel Alfie May voor Tyreeq Bakinson Charlton Athletic
78' Wissel Cambridge United Wissel Fejiri Okenabirhie voor Macauley Bonne Cambridge United
78' Wissel Cambridge United Wissel Ryan Bennett voor Zeno Ibsen Rossi Cambridge United
78' Wissel Charlton Athletic Wissel Kayne Ramsay voor T. Campbell Charlton Athletic
79' Wissel Charlton Athletic Wissel Kazenga LuaLua voor Karoy Anderson Charlton Athletic
90' Wissel Cambridge United Wissel James Brophy voor Elias Kachunga Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Charlton Athletic
Opstellingen Cambridge United - Charlton Athletic
De opstellingen van Cambridge United en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.