Nabeschouwing Cambridge United - Derby County (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cambridge United het zaterdag 20 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Derby County (0-1)

Het League One duel tussen Cambridge United en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Nathaniel Méndez-Laing , waarmee Derby County met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Derby County.

LIVE Cambridge United - Derby County 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Derby County Gele kaart voor L. Sibley Derby County
39' Doelpunt Derby County Doelpunt Nathaniel Méndez-Laing  met assist van L. Sibley Derby County 0-1
41' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Danny Andrew Cambridge United
45' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Ebou Adams Derby County
45' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Paul Digby Cambridge United
63' Wissel Cambridge United Wissel James Brophy voor Liam Bennett Cambridge United
69' Wissel Derby County Wissel Max Bird  voor L. Thompson Derby County
72' Wissel Cambridge United Wissel Jack Lankester voor Paul Digby Cambridge United
76' Wissel Derby County Wissel Tom Barkhuizen voor Kane Wilson Derby County
80' Wissel Cambridge United Wissel Sullay Kaikai voor Elias Kachunga Cambridge United
80' Wissel Cambridge United Wissel Lyle Taylor voor Gassan Ahadme Cambridge United
93' Wissel Derby County Wissel Martyn Waghorn voor Nathaniel Méndez-Laing  Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Derby County
Opstellingen Cambridge United - Derby County
De opstellingen van Cambridge United en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Derby County zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cambridge United - Derby County

Cambridge United en Derby County treffen elkaar in de 45e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Howard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cambridge United en Derby County in de League One vond plaats op 30 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Derby County favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cambridge United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cambridge United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cambridge United 0
Winst Derby County 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cambridge United op een 19e positie staat, terwijl we Derby County terugvinden op de 2e plaats.