Nabeschouwing Charlton Athletic - Port Vale (2-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Charlton Athletic het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Port Vale (2-3)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 2-3 overwinning voor Port Vale. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Charlton Athletic - Port Vale
Goals
2
3
LIVE Charlton Athletic - Port Vale 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Port Vale
Opstellingen Charlton Athletic - Port Vale

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Charlton Athletic - Port Vale

Charlton Athletic en Port Vale treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Port Vale in de League One vond plaats op 29 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Charlton Athletic favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Port Vale slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Charlton Athletic 2
Winst Port Vale 1
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 15e positie staat, terwijl we Port Vale terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Charlton Athletic - Port Vale Opstelling Charlton Athletic Opstelling Port Vale Live Charlton Athletic - Port Vale Live Charlton Athletic - Port Vale kijken Charlton Athletic - Port Vale kijken Live Charlton Athletic - Port Vale stream Charlton Athletic - Port Vale Fox Sports Nabeschouwing Charlton Athletic - Port Vale Uitslag Charlton Athletic - Port Vale Statistieken Charlton Athletic - Port Vale League One 2023/2024 Charlton Athletic - Port Vale wedden Charlton Athletic - Port Vale gokken Charlton Athletic - Port Vale Unibet