Nabeschouwing Derby County - Port Vale (3-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Derby County het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Port Vale (3-0)

Het League One duel tussen Derby County en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 3-0 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Derby County kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Louie Sibley. Derby County vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dwight Gayle op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Derby County, waarmee Louie Sibley zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill, waardoor Derby County dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Derby County - Port Vale 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Derby County Doelpunt Louie Sibley met assist van Joe Ward Derby County 1-0
40' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Funso Ojo Port Vale
44' Doelpunt Derby County Doelpunt Dwight Gayle met assist van Ebou Adams Derby County 2-0
46' Wissel Port Vale Wissel Baylee Dipepa voor Ethan Chislett Port Vale
58' Doelpunt Derby County Doelpunt Louie Sibley met assist van Joe Ward Derby County 3-0
62' Wissel Port Vale Wissel Mitchell Clark voor Jack Shorrock Port Vale
68' Wissel Derby County Wissel Martyn Waghorn voor Dwight Gayle Derby County
75' Wissel Derby County Wissel Corey Blackett-Taylor voor Nathaniel Méndez-Laing Derby County
80' Wissel Derby County Wissel Korey Smith voor Tom Barkhuizen Derby County
80' Wissel Derby County Wissel Conor Hourihane voor Ebou Adams Derby County
80' Wissel Port Vale Wissel Nathan Smith voor Alex Iacovitti Port Vale
94' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Gavin Massey Port Vale
92' Wissel Port Vale Wissel A. Mighten voor James Plant Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Port Vale
Opstellingen Derby County - Port Vale
De opstellingen van Derby County en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Port Vale zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.