Nabeschouwing Exeter City - Fleetwood Town (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Exeter City het zaterdag 24 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Fleetwood Town (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Exeter City en Fleetwood Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Vincent Harper, waarmee Exeter City met 1-0 de leiding nam. Fleetwood Town kwam na 74 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Promise Omochere, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Exeter City - Fleetwood Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Exeter City Doelpunt Vincent Harper met assist van Reece Cole Exeter City 1-0
46' Wissel Fleetwood Town Wissel Ryan Broom voor Ryan Graydon Fleetwood Town
46' Wissel Fleetwood Town Wissel Danny Mayor voor Gavin Kilkenny Fleetwood Town
46' Wissel Fleetwood Town Wissel Promise Omochere voor Harry Boyes Fleetwood Town
46' Wissel Fleetwood Town Wissel Phoenix Patterson voor Jayden Stockley Fleetwood Town
50' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Reece Cole Exeter City
61' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Pierce Sweeney Exeter City
64' Wissel Exeter City Wissel Sonny Cox voor Reece Cole Exeter City
74' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Promise Omochere met assist van Bosun Lawal Fleetwood Town 1-1
74' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Viljami Sinisalo Exeter City
75' Wissel Exeter City Wissel Ben Purrington voor R. Woods Exeter City
76' Wissel Exeter City Wissel Will Aimson voor Cheick Diabaté Exeter City
76' Wissel Exeter City Wissel Yanic Wildschut voor Mo Eisa Exeter City
78' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Yanic Wildschut Exeter City
84' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Ryan Broom Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Fleetwood Town
Opstellingen Exeter City - Fleetwood Town
De opstellingen van Exeter City en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.