Nabeschouwing Fleetwood Town - Cambridge United (0-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Fleetwood Town het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Cambridge United (0-2)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 0-2 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Fleetwood Town - Cambridge United
LIVE Fleetwood Town - Cambridge United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Cambridge United
Opstellingen Fleetwood Town - Cambridge United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fleetwood Town - Cambridge United

Fleetwood Town en Cambridge United treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Seb Stockbridge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fleetwood Town en Cambridge United in de League One vond plaats op 7 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cambridge United. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fleetwood Town als Cambridge United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fleetwood Town 1
Winst Cambridge United 1
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fleetwood Town op een 12e positie staat, terwijl we Cambridge United terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fleetwood Town - Cambridge United Opstelling Fleetwood Town Opstelling Cambridge United Live Fleetwood Town - Cambridge United Live Fleetwood Town - Cambridge United kijken Fleetwood Town - Cambridge United kijken Live Fleetwood Town - Cambridge United stream Fleetwood Town - Cambridge United Fox Sports Nabeschouwing Fleetwood Town - Cambridge United Uitslag Fleetwood Town - Cambridge United Statistieken Fleetwood Town - Cambridge United League One 2023/2024 Fleetwood Town - Cambridge United wedden Fleetwood Town - Cambridge United gokken Fleetwood Town - Cambridge United Unibet