Nabeschouwing Fleetwood Town - Northampton Town (2-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Fleetwood Town het zaterdag 13 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Northampton Town (2-0)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Thomas Kirk geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fleetwood Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Promise Omochere. Fleetwood Town vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Bosun Lawal op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Fleetwood Town.

LIVE Fleetwood Town - Northampton Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Promise Omochere met assist van Bosun Lawal Fleetwood Town 1-0
17' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Aaron McGowan Northampton Town
30' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Bosun Lawal met assist van Brendan Wiredu Fleetwood Town 2-0
46' Wissel Northampton Town Wissel Shaun McWilliams voor Sam Hoskins Northampton Town
46' Wissel Northampton Town Wissel Ali Koiki voor Akin Odimayo Northampton Town
46' Wissel Northampton Town Wissel Jordan Willis voor Mitch Pinnock Northampton Town
63' Wissel Fleetwood Town Wissel R. Graydon voor Tommy Lonergan Fleetwood Town
65' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Danny Mayor Fleetwood Town
68' Wissel Northampton Town Wissel Tyreece Simpson voor Louis Appéré Northampton Town
69' Wissel Fleetwood Town Wissel Jayden Stockley voor Danny Mayor Fleetwood Town
71' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Ryan Broom Fleetwood Town
78' Wissel Fleetwood Town Wissel Xavier Simons voor Gavin Kilkenny Fleetwood Town
78' Wissel Northampton Town Wissel T. Springett voor Ben Fox Northampton Town
80' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor K. Bowie Northampton Town
84' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Bosun Lawal Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Northampton Town
Opstellingen Fleetwood Town - Northampton Town
De opstellingen van Fleetwood Town en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.