Nabeschouwing Fleetwood Town - Wigan Athletic (4-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Fleetwood Town het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Wigan Athletic (4-2)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Anthony Backhouse geëindigd in een 4-2 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Bosun Lawal, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Stephen Humphrys, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette Thelo Aasgaard zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wigan Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

Na 36 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Bosun Lawal de 2-2 maakte voor Fleetwood Town. Fleetwood Town leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 54 minuten op voorsprong na een goal van Gavin Kilkenny: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 61e minuut en kwam op naam te staan van Fleetwood Town speler Jayden Stockley, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Backhouse en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Fleetwood Town.

LIVE Fleetwood Town - Wigan Athletic 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Bosun Lawal met assist van Jayden Stockley Fleetwood Town 1-0
17' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Stephen Humphrys Wigan Athletic 1-1
26' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Thelo Aasgaard met assist van Martial Godo Wigan Athletic 1-2
36' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Bosun Lawal met assist van Gavin Kilkenny Fleetwood Town 2-2
51' Wissel Fleetwood Town Wissel Promise Omochere voor Ronan Coughlan Fleetwood Town
54' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Gavin Kilkenny met assist van Danny Mayor Fleetwood Town 3-2
61' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Jayden Stockley met assist van Ryan Broom Fleetwood Town 4-2
63' Wissel Wigan Athletic Wissel Jordan Jones voor Jason Kerr Wigan Athletic
63' Wissel Wigan Athletic Wissel Josh Magennis voor Stephen Humphrys Wigan Athletic
64' Wissel Wigan Athletic Wissel Callum McManaman voor Jonny Smith Wigan Athletic
64' Wissel Wigan Athletic Wissel Scott Smith voor Matthew Smith Wigan Athletic
67' Wissel Fleetwood Town Wissel Carl Johnston voor Ryan Broom Fleetwood Town
72' Wissel Wigan Athletic Wissel Charlie Hughes voor Charlie Goode Wigan Athletic
80' Wissel Fleetwood Town Wissel Ryan Graydon voor Danny Mayor Fleetwood Town
93' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Charlie Hughes Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Wigan Athletic
Opstellingen Fleetwood Town - Wigan Athletic
De opstellingen van Fleetwood Town en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.