Nabeschouwing Leyton Orient - Fleetwood Town (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Leyton Orient het zaterdag 20 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Brisbane Road in London.

Via de Leyton Orient - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leyton Orient - Fleetwood Town (0-1)

Het League One duel tussen Leyton Orient en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Alex Chilowicz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door Xavier Simons, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alex Chilowicz, waardoor Fleetwood Town de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Leyton Orient - Fleetwood Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leyton Orient - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

64' Wissel Fleetwood Town Wissel Tommy Lonergan voor Promise Omochere Fleetwood Town
67' Wissel Leyton Orient Wissel George Moncur voor Dan Agyei Leyton Orient
72' Wissel Fleetwood Town Wissel Ronan Coughlan voor R. Graydon Fleetwood Town
76' Wissel Leyton Orient Wissel Darren Pratley  voor Jordan Brown Leyton Orient
76' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Patterson voor Ryan Broom Fleetwood Town
76' Wissel Leyton Orient Wissel Daniel Adu-Adjei voor Zech Obiero Leyton Orient
79' Wissel Leyton Orient Wissel Dan Happe voor Jack Simpson Leyton Orient
79' Wissel Leyton Orient Wissel Max Sanders voor Rob Hunt Leyton Orient
89' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Shaun Rooney Fleetwood Town
93' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Xavier Simons met assist van Tommy Lonergan Fleetwood Town 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Leyton Orient - Fleetwood Town
Opstellingen Leyton Orient - Fleetwood Town
De opstellingen van Leyton Orient en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leyton Orient gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leyton Orient - Fleetwood Town

Leyton Orient en Fleetwood Town treffen elkaar in de 45e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Chilowicz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leyton Orient en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 30 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fleetwood Town. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Fleetwood Town favoriet. 2 keer wist de ploeg van Leyton Orient te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Leyton Orient. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leyton Orient 0
Winst Fleetwood Town 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leyton Orient op een 10e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 23e plaats.