Nabeschouwing Leyton Orient - Northampton Town (4-3) || League One 2023/2024

Dinsdag 13 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Leyton Orient het dinsdag 13 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Brisbane Road in London.

Via de Leyton Orient - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leyton Orient - Northampton Town (4-3)

Het League One duel tussen Leyton Orient en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Atkinson geëindigd in een 4-3 overwinning voor Leyton Orient. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Oliver ONeill, waarmee Leyton Orient met 1-0 de leiding nam. Northampton Town kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Marc Leonard, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette Shaqai Forde zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Leyton Orient de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Kieron Bowie de 2-2 maakte voor Northampton Town. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Leyton Orient leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 80 minuten op voorsprong na een goal van Ruel Sotiriou: 3-2. In de 83e minuut was het Tyreece Simpson die Northampton Town weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Leyton Orient dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was Ruel Sotiriou de gevierde man die de 4-3 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ben Atkinson bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Leyton Orient.

LIVE Leyton Orient - Northampton Town 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leyton Orient - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Idris El Mizouni Leyton Orient
22' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. Brady Northampton Town
31' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Dominic Gape Northampton Town
35' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Oliver ONeill met assist van George Moncur Leyton Orient 1-0
41' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Jordan Brown Leyton Orient
46' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Marc Leonard met assist van William Hondermarck Northampton Town 1-1
46' Wissel Leyton Orient Wissel Rob Hunt voor Thomas James Leyton Orient
53' Wissel Northampton Town Wissel Ben Fox voor Dominic Gape Northampton Town
58' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Shaqai Forde Leyton Orient 2-1
60' Wissel Leyton Orient Wissel Darren Pratley voor Jordan Brown Leyton Orient
71' Wissel Northampton Town Wissel Tyreece Simpson voor Louis Appéré Northampton Town
73' Wissel Northampton Town Wissel Tony Springett voor Harvey Lintott Northampton Town
76' Wissel Leyton Orient Wissel Daniel Adu-Adjei voor Khayon Edwards Leyton Orient
77' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Kieron Bowie met assist van Mitchell Pinnock Northampton Town 2-2
77' Wissel Leyton Orient Wissel Ruel Sotiriou voor George Moncur Leyton Orient
80' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Ruel Sotiriou met assist van Oliver ONeill Leyton Orient 3-2
83' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Tyreece Simpson Northampton Town 3-3
97' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Ruel Sotiriou met assist van Brandon Cooper Leyton Orient 4-3
96' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Jon Guthrie Northampton Town
99' Wissel Leyton Orient Wissel Jayden Sweeney voor Shaqai Forde Leyton Orient
Video hoogtepunten en samenvatting Leyton Orient - Northampton Town
Opstellingen Leyton Orient - Northampton Town
De opstellingen van Leyton Orient en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leyton Orient gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.