Nabeschouwing Lincoln City - Exeter City (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Lincoln City het zaterdag 17 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Exeter City (1-0)

Het League One duel tussen Lincoln City en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Matthew Corlett geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door Joe Taylor, waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Lincoln City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lincoln City uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Lincoln City - Exeter City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Pierce Sweeney Exeter City
42' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Lasse Sörensen Lincoln City
56' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Luke Harris Exeter City
62' Wissel Exeter City Wissel Reece Cole voor Ben Purrington Exeter City
63' Wissel Lincoln City Wissel Teddy Bishop voor Dylan Duffy Lincoln City
63' Wissel Exeter City Wissel Vincent Harper voor Yanic Wildschut Exeter City
67' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Joe Taylor met assist van Teddy Bishop Lincoln City 1-0
72' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Zak Jules Exeter City
76' Wissel Exeter City Wissel Mo Eisa voor Jack Aitchison Exeter City
76' Wissel Exeter City Wissel Ilmari Niskanen voor Dion Rankine Exeter City
76' Wissel Exeter City Wissel Will Aimson voor Cheick Diabaté Exeter City
78' Wissel Lincoln City Wissel Jack Moylan voor Joe Taylor Lincoln City
93' Wissel Lincoln City Wissel Timothy Eyoma voor Lasse Sörensen Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Exeter City
Opstellingen Lincoln City - Exeter City
De opstellingen van Lincoln City en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Exeter City zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.