Nabeschouwing Northampton Town - Derby County (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 23 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Northampton Town het zaterdag 23 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Derby County (1-0)

Het League One duel tussen Northampton Town en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 1-0 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Sam Hoskins, waarmee Northampton Town met 1-0 de leiding nam. In de 100e minuut moest Sonny Bradley van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Scott Oldham een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Derby County verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Northampton Town.

LIVE Northampton Town - Derby County 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Mitchell Pinnock Northampton Town
15' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. Brady Northampton Town
23' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Sam Hoskins met assist van Louis Appéré Northampton Town 1-0
45' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Louie Sibley Derby County
50' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Eiran Joe Cashin Derby County
59' Wissel Northampton Town Wissel William Hondermarck voor Aaron McGowan Northampton Town
64' Wissel Derby County Wissel Corey Blackett-Taylor voor Liam Thompson Derby County
64' Wissel Derby County Wissel Callum Elder voor Louie Sibley Derby County
64' Wissel Derby County Wissel Korey Smith voor Ebou Adams Derby County
65' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Marc Leonard Northampton Town
68' Wissel Derby County Wissel Joe Ward voor Nathaniel Méndez-Laing Derby County
69' Wissel Derby County Wissel Conor Washington voor Martyn Waghorn Derby County
88' Wissel Northampton Town Wissel Ali Koiki voor Liam Moore Northampton Town
89' Wissel Northampton Town Wissel Shaun McWilliams voor Ben Fox Northampton Town
89' Wissel Northampton Town Wissel Tyreece Simpson voor Louis Appéré Northampton Town
90' Wissel Northampton Town Wissel Kieron Bowie voor Sam Hoskins Northampton Town
100' Rode kaart Derby County Rode kaart voor Sonny Bradley Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Derby County
Opstellingen Northampton Town - Derby County
De opstellingen van Northampton Town en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Derby County zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.