Nabeschouwing Northampton Town - Exeter City (1-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 15:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Northampton Town het zaterdag 20 april 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Exeter City (1-2)

Het League One duel tussen Northampton Town en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Ruebyn Ricardo geëindigd in een 1-2 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door L. Harris, waarmee Exeter City met 0-1 de leiding nam. In de 44e minuut moest Ryan Woods van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ruebyn Ricardo een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Exeter City verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Jon Guthrie namens Northampton Town in de 73e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Will Aimson  namens Exeter City in de 83e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruebyn Ricardo, waardoor Exeter City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Northampton Town - Exeter City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Exeter City Doelpunt L. Harris met assist van Dion Rankine Exeter City 0-1
44' Rode kaart Exeter City Rode kaart voor Ryan Woods Exeter City
45' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Jon Guthrie Northampton Town
46' Wissel Exeter City Wissel Cheick Diabaté voor Jack Fitzwater Exeter City
58' Wissel Exeter City Wissel Ben Purrington  voor Dion Rankine Exeter City
64' Wissel Northampton Town Wissel Sam Hoskins voor Shaun McWilliams Northampton Town
65' Wissel Exeter City Wissel Reece Cole voor J. Richards Exeter City
71' Wissel Northampton Town Wissel T. Springett voor Louis Appéré Northampton Town
71' Wissel Northampton Town Wissel Akin Odimayo voor Aaron McGowan Northampton Town
73' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Jon Guthrie met assist van Sam Sherring Northampton Town 1-1
81' Wissel Exeter City Wissel Harry Kite voor Tom Carroll Exeter City
81' Wissel Exeter City Wissel Caleb Watts voor L. Harris Exeter City
83' Doelpunt Exeter City Doelpunt Will Aimson  Exeter City 1-2
84' Wissel Northampton Town Wissel William Hondermarck voor Jack Sowerby Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Exeter City
Opstellingen Northampton Town - Exeter City
De opstellingen van Northampton Town en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Exeter City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.