Nabeschouwing Northampton Town - Peterborough United (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Northampton Town het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Peterborough United (1-0)

Het League One duel tussen Northampton Town en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Martin Woods geëindigd in een 1-0 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Northampton Town - Peterborough United
Goals
1
0
LIVE Northampton Town - Peterborough United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Peterborough United
Opstellingen Northampton Town - Peterborough United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Northampton Town - Peterborough United

Northampton Town en Peterborough United treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Woods en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Northampton Town en Peterborough United in de League One vond plaats op 16 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Peterborough United favoriet. 7 keer wist de ploeg van Northampton Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Northampton Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Northampton Town 0
Winst Peterborough United 7
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Northampton Town op een 20e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Northampton Town - Peterborough United Opstelling Northampton Town Opstelling Peterborough United Live Northampton Town - Peterborough United Live Northampton Town - Peterborough United kijken Northampton Town - Peterborough United kijken Live Northampton Town - Peterborough United stream Northampton Town - Peterborough United Fox Sports Nabeschouwing Northampton Town - Peterborough United Uitslag Northampton Town - Peterborough United Statistieken Northampton Town - Peterborough United League One 2023/2024 Northampton Town - Peterborough United wedden Northampton Town - Peterborough United gokken Northampton Town - Peterborough United Unibet