Nabeschouwing Port Vale - Shrewsbury Town (1-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Port Vale het zaterdag 9 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Shrewsbury Town (1-2)

Het League One duel tussen Port Vale en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 1-2 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Daniel Udoh, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Shrewsbury Town vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tom Bloxham op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut wist Port Vale de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Baylee Dipepa. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Port Vale kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Shrewsbury Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Port Vale - Shrewsbury Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Daniel Udoh met assist van Malvind Benning Shrewsbury Town 0-1
53' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Tom Bloxham met assist van Carl Winchester Shrewsbury Town 0-2
55' Wissel Shrewsbury Town Wissel Taylor Perry voor Jack Hinchy Shrewsbury Town
57' Wissel Port Vale Wissel A. Mighten voor Conor Grant Port Vale
59' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Taylor Perry Shrewsbury Town
66' Wissel Port Vale Wissel Ethan Chislett voor Jensen Weir Port Vale
66' Wissel Port Vale Wissel Baylee Dipepa voor Gavin Massey Port Vale
69' Doelpunt Port Vale Doelpunt Baylee Dipepa Port Vale 1-2
84' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tunmise Sobowale voor Tom Bloxham Shrewsbury Town
87' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Daniel Jones Port Vale
88' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Carl Winchester Shrewsbury Town
94' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Connor Ripley Port Vale
92' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Thomas Sang Port Vale
90' Wissel Shrewsbury Town Wissel Elliott Bennett voor Carl Winchester Shrewsbury Town
94' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Shrewsbury Town
Opstellingen Port Vale - Shrewsbury Town
De opstellingen van Port Vale en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.