Nabeschouwing Reading - Cheltenham Town (1-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 15 augustus 2023 - 21:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Reading het dinsdag 15 augustus 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Cheltenham Town (1-0)

Het League One duel tussen Reading en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 1-0 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Reading - Cheltenham Town
Goals
1
0
LIVE Reading - Cheltenham Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Cheltenham Town
Opstellingen Reading - Cheltenham Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Reading - Cheltenham Town

Reading en Cheltenham Town treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Speedie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Reading en Cheltenham Town elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Reading 0
Winst Cheltenham Town 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 19e positie staat, terwijl we Cheltenham Town terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Reading - Cheltenham Town Opstelling Reading Opstelling Cheltenham Town Live Reading - Cheltenham Town Live Reading - Cheltenham Town kijken Reading - Cheltenham Town kijken Live Reading - Cheltenham Town stream Reading - Cheltenham Town Fox Sports Nabeschouwing Reading - Cheltenham Town Uitslag Reading - Cheltenham Town Statistieken Reading - Cheltenham Town League One 2023/2024 Reading - Cheltenham Town wedden Reading - Cheltenham Town gokken Reading - Cheltenham Town Unibet