Nabeschouwing Shrewsbury Town - Barnsley (1-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 13 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Shrewsbury Town het dinsdag 13 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Barnsley (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Shrewsbury Town en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Nicky Cadden zette Shrewsbury Town op een 1-0 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van Herbie Kane in de 92e minuut zorgde er even later voor dat Barnsley weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Shrewsbury Town - Barnsley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Eigen doelpunt Shrewsbury Town Eigen doelpunt Nicky Cadden Shrewsbury Town 1-0
49' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Malvind Benning Shrewsbury Town
58' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Adam Phillips Barnsley
61' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Maël de Gevigney Barnsley
62' Wissel Barnsley Wissel Sam Cosgrove voor Jon Russell Barnsley
67' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Marko Maroši Shrewsbury Town
77' Wissel Shrewsbury Town Wissel Elliott Bennett voor Jordan Shipley Shrewsbury Town
77' Wissel Shrewsbury Town Wissel Jason Sraha voor Jack Hinchy Shrewsbury Town
79' Wissel Barnsley Wissel Conor Grant voor John McAtee Barnsley
80' Wissel Barnsley Wissel Barry Cotter voor Corey OKeeffe Barnsley
88' Wissel Shrewsbury Town Wissel Taylor Perry voor Carl Winchester Shrewsbury Town
89' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Taylor Perry Shrewsbury Town
92' Penalty Barnsley Penalty Herbie Kane Barnsley 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Barnsley
Opstellingen Shrewsbury Town - Barnsley
De opstellingen van Shrewsbury Town en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Barnsley

Shrewsbury Town en Barnsley treffen elkaar in de 33e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Parsons en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Barnsley in de League One vond plaats op 24 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Barnsley favoriet. 5 keer wist de ploeg van Shrewsbury Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Shrewsbury Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Shrewsbury Town 2
Winst Barnsley 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 19e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 4e plaats.