Nabeschouwing Shrewsbury Town - Burton Albion (2-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 15 augustus 2023 - 20:45 uurIn de League One 2023/2024 neemt Shrewsbury Town het dinsdag 15 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Burton Albion (2-1)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 2-1 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Shrewsbury Town - Burton Albion
Goals
2
1
LIVE Shrewsbury Town - Burton Albion 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Burton Albion
Opstellingen Shrewsbury Town - Burton Albion

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Burton Albion

Shrewsbury Town en Burton Albion treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Burton Albion in de League One vond plaats op 14 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Shrewsbury Town favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Burton Albion slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Shrewsbury Town 5
Winst Burton Albion 3
Gelijkspel 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 12e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 21e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Shrewsbury Town - Burton Albion Opstelling Shrewsbury Town Opstelling Burton Albion Live Shrewsbury Town - Burton Albion Live Shrewsbury Town - Burton Albion kijken Shrewsbury Town - Burton Albion kijken Live Shrewsbury Town - Burton Albion stream Shrewsbury Town - Burton Albion Fox Sports Nabeschouwing Shrewsbury Town - Burton Albion Uitslag Shrewsbury Town - Burton Albion Statistieken Shrewsbury Town - Burton Albion League One 2023/2024 Shrewsbury Town - Burton Albion wedden Shrewsbury Town - Burton Albion gokken Shrewsbury Town - Burton Albion Unibet