Nabeschouwing Shrewsbury Town - Cambridge United (1-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 3 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Cambridge United (1-2)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Daniel Udoh, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Cambridge United kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Dale Taylor, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette Dale Taylor zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cambridge United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 94e minuut moest Shrewsbury Town verder met een man minder, nadat Tom Bloxham een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Hicks, waardoor Cambridge United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Shrewsbury Town - Cambridge United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Daniel Udoh met assist van Jordan Shipley Shrewsbury Town 1-0
14' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Dale Taylor met assist van Jack Lankester Cambridge United 1-1
46' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Dale Taylor Cambridge United 1-2
67' Wissel Cambridge United Wissel George Thomas voor Jack Lankester Cambridge United
68' Wissel Cambridge United Wissel James Brophy voor Elias Kachunga Cambridge United
68' Wissel Shrewsbury Town Wissel Jack Hinchy voor Taylor Perry Shrewsbury Town
78' Wissel Shrewsbury Town Wissel Aiden OBrien voor Morgan Feeney Shrewsbury Town
85' Wissel Cambridge United Wissel Macauley Bonne voor Dale Taylor Cambridge United
87' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor George Thomas Cambridge United
91' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Tom Bloxham Shrewsbury Town
90' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Liam Bennett Cambridge United
92' Wissel Cambridge United Wissel Zeno Ibsen Rossi voor Sullay Kaikai Cambridge United
92' Wissel Shrewsbury Town Wissel Roland Idowu voor Tom Bayliss Shrewsbury Town
94' Tweede gele kaart Shrewsbury Town Tweede gele kaart voor Tom Bloxham Shrewsbury Town
98' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Aaron Pierre Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Cambridge United
Opstellingen Shrewsbury Town - Cambridge United
De opstellingen van Shrewsbury Town en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.