Nabeschouwing Shrewsbury Town - Leyton Orient (1-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 13:30 uur

In de League One 2023/2024 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 27 april 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Leyton Orient (1-3)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Adam Herczeg geëindigd in een 1-3 overwinning voor Leyton Orient. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Daniel Adu-Adjei, waarmee Leyton Orient met 0-1 de leiding nam. Leyton Orient vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ethan Galbraith op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Leyton Orient, waarmee Dan Agyei zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 76 minuten deed Daniel Udoh iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Shrewsbury Town werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Shrewsbury Town echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Leyton Orient.

LIVE Shrewsbury Town - Leyton Orient 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Daniel Adu-Adjei met assist van Dan Agyei Leyton Orient 0-1
24' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Ethan Galbraith met assist van Tom James Leyton Orient 0-2
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel Elliott Bennett voor Jack Hinchy Shrewsbury Town
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel Aiden OBrien voor Tunmise Sobowale Shrewsbury Town
51' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Dan Agyei met assist van Ethan Galbraith Leyton Orient 0-3
55' Wissel Shrewsbury Town Wissel Jack Price voor Chey Dunkley Shrewsbury Town
72' Wissel Leyton Orient Wissel Max Sanders voor Darren Pratley  Leyton Orient
72' Wissel Leyton Orient Wissel Shaqai Forde voor Dan Agyei Leyton Orient
72' Wissel Leyton Orient Wissel Dan Happe voor Omar Beckles Leyton Orient
76' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Daniel Udoh met assist van Elliott Bennett Shrewsbury Town 1-3
80' Wissel Leyton Orient Wissel Rob Hunt voor Jayden Sweeney Leyton Orient
93' Wissel Leyton Orient Wissel Charlie Pegrum voor Daniel Adu-Adjei Leyton Orient
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Leyton Orient
Opstellingen Shrewsbury Town - Leyton Orient
De opstellingen van Shrewsbury Town en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.